Bedrijfsfinanciering

Heeft u financiering nodig om uw bedrijfsplannen uit te voeren? Heeft u extra kapitaal nodig om een bedrijfsovername of een investering te kunnen doen?

Businessplan

Als u voor bedrijfsfinanciering bij investeerders of banken aanklopt zullen zij u vragen om een gedegen ondernemingsplan, business plan, investeringsmemorandum of financieringsmemorandum. Het CFO Bureau kan een dergelijk document in samenwerking met u opstellen en deze afstemmen op de specifieke eisen en verwachtingen.

Financieringsmix

Tegenwoordig is het steeds gebruikelijker om een mix van verschillende financieringsvormen te gebruiken. Wij kunnen u adviseren over de meest geschikte financieringsvorm/-mix, en kunnen u bijvoorbeeld meer vertellen over de verschillen tussen aandelen(emissies), convertable loans, bankfinanciering, achtergestelde leningen, en crowdfunding.

Kom goed beslagen ten ijs

Gesprekken voeren met investeerders in banken is voor de meeste ondernemers geen dagelijkse kost. Laat staan onderhandelen over de voorwaarden van financiering. U kunt ons inschakelen voor het beoordelen van financieringsvoorstellen, en voor de begeleiding van gesprekken en onderhandelingen met financiers.

2018-09-11